Vigtige informationer

Når du booker en ridetur hos Nørreskiftegaard Islandsheste

Det er vigtigt for os at du får en god oplevelse på vores rideture. Derfor spørger vi altid ind til din rideerfaring når du booker din tur. Vi planlægger turene med hensyn til de enkelte deltageres ønsker og erfaringer, og vi gør os umage for at finde en hest der passer til dig.

Når du ankommer til stalden er hestene striglet og sadlet op, medmindre andet er aftalt. Herefter får alle ryttere grundig introduktion til hesten og de grundlæggende færdigheder der kræves for at ride tur. Dette foregår i vores ridehus. Når alle ryttere har lært deres hest at kende og føler sig trygge, rider vi ud på tur. Vi finder selvfølgelig også en løsning hvis du gerne vil med ud på tur, men ikke føler dig tryg. Løsningen kan være at en af os enten rider eller går ved siden af dig med et reb i din hest.

Rideturene foregår i det sydsamske landskab langs stier og veje, med rigtig god mulighed for at se rådyr, hare og mange slags fugle. Tempoet på turen er efter aftale med deltagerne, og vi sætter aldrig farten op før alle er klar. Vi stopper også gerne og tager et par billeder af dig/ jer til hest.

Praktisk information         

Alle uanset alder og størrelse kan deltage, du må dog som udgangspunkt ikke veje mere end 90 kg.

Der vil højest være 6-7 deltagere på turene, vi kan dog ride med 8-9 deltagere efter aftale.

Der vil altid være mindst en guide fra Nørreskiftegaard Islandsheste med på turen. Det er ikke muligt at ride tur uden en guide.

Alle ryttere skal have ridehjelm på. Vi stiller ridehjelme i forskellige størrelser til rådighed hvis du ikke selv har en.

Du skal komme i praktisk tøj, helst lange bukser og lukkede sko eller støvler. Vi har ridehandsker du kan låne.

 

Vi glæder os til at se dig.
Sofie og Rikke.