Om Os

islandskeheste

Vi startede vores turridningssted i 2013.
De første sæsoner var det primært Sofie der arrangerede og guidede turene. Turridningen var hendes fritidsjob når hun havde sommerferie fra gymnasiet. I 2017 stoppede hun med at drive turridningen og i dag er det Rikke der står for turene, men Sofie er stadig med på sidelinjen.

Om Rikke

Jeg har boet på Samsø siden 1987, og har alle årene arbejdet med mennesker (blandt andet som sygeplejerske) og med heste.

Når jeg betragter mennesker og heste ser jeg mange fællestræk både når det gælder psykologi og adfærd. Det jeg I mit virke arbejder for, er at alle har det så godt som muligt I samarbejdet mellem rytter og hest. Krydret med Naturoplevelser og den ro og glæde det giver mig at ride i naturen, er det min drivkraft i turridningen.

Det jeg kan tilbyde som guide og underviser er primært min store erfaring og dybe kendskab til mine heste.

Samtidig har jeg søgt mere viden, gennem uddannelsen som

HEP underviser (Heste- elev- præmisser)

Om Sofie

Jeg er opvokset på Nørreskiftegaard og har boet der hele min barndom, i dag bor jeg i Skanderborg og er arkitektstuderende på Arkitektskolen Aarhus. Jeg ejer to heste, Urdur og Atli, som man kan være heldig at møde i stalden, da de begge bor på Nørreskiftegaard og indgår i turridningen.

Selvom jeg ikke bruger så meget tid på heste i min hverdag, så nyder jeg stadig at være sammen med hestene. Jeg har arbejdet med heste både i Danmark og på Island og jeg har en uddannelse som hestemassør fra Center for Dyreterapi i Hirtshals. Jeg er dybt fascineret af hestenes psyke, anatomi og biomekanik og så nyder jeg at komme ud og ride en tur i naturen.