Sommerferiens rideture godt igang.

Det er blevet sommer på Samsø, og ferien er godt igang, vi har fra starten haft mange gæster og mange gode rideture. Hos Nørreskiftegaard.Islandsheste er vi rigtig heldige at have gode hjælpere på turene, som nævnt i tidligere indlæg, er Sofie Due kun sjældent med nu.

Den første uge med turridning, var Asta med, og denne uge har vi hele 3 hjælpere. Anna som har været med på turene de sidste somre, og er godt kendt med det hele.

Camilla og Theresa som det sidste år har redet på vores efterskolehold fra Samsø efterskole. Alle 3 piger er dygtige ryttere med god forståelse for hestene, Kendskab til ruterne, og samtidig er de opmærksomme , søde og hjælpsomme over for vores gæster , så det er dejligt at arbejde sammen med dem, og have dem med på rideturene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *