Sensommerrideture

På Nørreskiftegaard kan vi nu se tilbage på en travl turridningssommer, med mange gode oplevelser til hest.

Rigtig mange af sommerens glade ryttere har været på Samsø for første gang, ofte har det været en impulsiv beslutning at besøge Samsø og alle har været meget begejstrede for øen.

Samtidig har det været en sommer med mange gengangere, og flere af vores gæster har været her I alle 4 sæsoner. Nogle vælger også at ride flere gange i løbet af deres ferie og har knyttet sig til en bestemt hest. Det er altid glædeligt at gense vores søde gæster.

Vores heste har generelt gjort det godt, de har været søde og samarbejdsvillige og har været med til at skabe trygge rammer for vores gæster og give dem en god oplevelse. Særligt vores yngste turhest Ada på syv år, som har gået sin første hele sæson, har vist sig at have talent for opgaven. Hun har blandt andet gået med u-og letøvede ryttere og har gjort det rigtig godt.

Vi er netop startet med nye ridehold fra Samsø Efterskole med en masse søde, dygtige og engagerede unge mennesker, som vi glæder os til en masse hyggelige rideture sammen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *