Rebecca faldt for Frekja

Posted
islands-heste

Rebecca er 9 år og har været på to rideture med Nørreskiftegaard Islandsheste i weekenden. Hun har gået til ridning i et par år, hvilket ses tydeligt når hun sidder på hesten. Alligevel valgte vi, som vi ofte gør, at ride med Frekja som håndhest, det giver en mere tryg tur for de mindste ryttere, når vi kan hjælpe dem med at styre tempoet og med at holde hesten fra det saftige græs. På billedet ses Rebecca på Frekja og Rikke på Solfaxi i galop.

One thought on “Rebecca faldt for Frekja

  1. Rebecca har haft de dejligste ture på den skønne Frekja..! Det har været dejligt at vi forældre har følt, at det har været under trygge forhold! Stor ros til Rikke for at få Rebecca til at føle sig så godt tilpas! Der er nu en ny yndlingshest her i huset og Vi kommer helt sikkert tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *